Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ

Είναι φανερό ότι προσπαθούν εδώ και καιρό, να αλλάξουν την Ιστορία.. Ποιοί και για ποιό σκοπό, είναι δύσκολο να το βρούμε… : Μόνο να το προσεγγίσουμε . Επίσης, κάνει εντύπωση ο τρόπος που προσπαθούν να μας εξοικειώσουν με το Τουρκικό στοιχείο . Τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, που μας βάζουν στη διαδικασία να γνωρίσουμε τη ζωή τους, τα σπίτια τους, τη γλώσσα τους, τις αντιδράσεις τους στην καθημερινότητα, τη συμπεριφορά τους… . Βέβαια προβάλλοντας όλα αυτά κάτω από ένα πρίσμα πολύ διαφορετικό από την πραγματικότητα .

Η εξοικείωση μας όμως με το Τούρκικο στοιχείο δεν σταματά εδώ . Εκπομπές ταξιδίων που περιγράφουν μια "διαφορετική" Τουρκία & μάλιστα προσπαθούν να μας πείσουν για αυτό... .
Επί παραδείγματι η εκπομπή ΤΟ 1821, ήδη έχει δημιουργήσει αρκετές αντιδράσεις . Η παραποίηση της ιστορίας, η διαστρέβλωση και η προπαγάνδα υπέρ της Τουρκίας, δείχνουν ότι θέλουν (κάποιοι....) να μας "αλλάξουν". Την σκέψη μας, τα πιστεύω μας, τη ζωή μας, την αλήθεια... ! Άς αντιδράσουμε ! Πρώτα απ΄ όλα μέσα μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Θαυμαστές από το facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Online now:

sync



Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο



Όλα μου τα posts

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...