Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Παγκόσμια διακυβέρνηση: Ο απώτερος στόχος των κρίσεων;




















http://http//agapi-pisti-elpida.blogspot.com/2010/05/blog-post_5699.html

Προφανώς η επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης δεν είναι σχετικά εύκολη υπόθεση και δεν μπορει να εφαρμοστεί αμέσως μόλις συλληφθεί το όραμα για αυτήν, ας κάνουμε μια μικρή ιστορική αναδρομή :

Αρχές του φθινοπώρου - χειμώνας :

Εμφανίστηκε η απειλή της πανδημίας λόγω της νόσου των χοίρων και η προσπάθεια παγκοσμίου ελέγχου μέσω των «οδηγιών» του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας .

Αρχές του χειμώνα :

Συγκλήθηκε αυτό το τεράστιο happening στην Κοπεγχάγη με πρόφαση την απειλή της κλιματικής υπερθέρμανσης ...

Τέλος χειμώνα - αρχές άνοιξης :

Απειλή της οικονομικής καταστροφής της Ευρώπης με επίκεντρο τη χώρα μας .

Δεν μπορείτε να πείτε, μέσα σε έναν χρόνο έχουν γίνει ήδη τρεις προσπάθειες ...

Πάντως αν μη τι άλλο ο Γ.Α.Π. πιστεύει πως η λύση για όλα είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση και γι΄ αυτό την ζητά εναγωνίως . Δείτε σχετικά αποσπάσματα από ομιλίες του . Του έχουν αποκαλύψει άραγε και ποιον προτείνουν για παγκόσμιο ... «διακυβερνήτη» ;

Ομιλία Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου στο Συνέδριο του Economist με θέμα: «Meeting the challenges through leadership strategy» (28 Απριλίου 2010)

Για όσους από εσάς δεν έχουν πεισθεί ακόμα, υπαρχει περαιτέρω απόδειξη ότι οι αγορές δεν αυτορυθμίζονται και δε λειτουργούν ορθολογικά, εξ ορισμού . Τα επιτόκια δανεεισμού στηνΕλλάδα σήμερα είναι πέραν κάθε λογικής και αυτό δείχνει, αφενός, την απόλυτη έλλειψη νηφαλιότητας των αγορών και το χειρότερο, το μέγεθος της κερδοσκοπικής πίεσης που δέχεται η χώρα μας . Είναι γεγονός ότι εμείς οι Έλληνες, έχουμε τα δικά μας προβλήματα, τα οποία και αντιμετωπίζουμε . Ας είναι λοιπόν αυτό, ένα ισχυρό μήνυμα για την ευρύτερη επείγουσα κατάσταση που αντιμετωπίζουμε . Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα .

http://http//www.primeminister.gr/2010/04/29/1688

Δεν μπορούμε να απογοητεύσουμε τον κόσμο,

Κοπεγχάγη, Δανία, 17 Δεκεμβρίου 2009

Κυρίες και κύριοι,

Η ανθρωπότητα ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει σοβαρότερη ή δυσκολότερη πρόκληση . Και η Διάσκεψη αυή της Κοπεγχάγης δεν είναι καθόλου ασήμαντη . Δεν είναι μικρό πράγμα να συμφωνήσουμε σε παγκόσμιο επίπεδο . Τη στιγμή αυτή, παρατηρούμε την παγκόσμια διακυβέρνηση εν τη γενέσει της . Θα πρέπει ωστόσο, να συμφωνήσουμε σε μια υποχρέωση, για την πραγμάτωση της οποίας θα είμαστε δεσμευμένοι .

http://http//www.papandreou.gr/papandreou/content/Document.aspx?d=6&rd=7739474&f=1721&rf=-1853366823&m=12730&rm=13954113&l=2

1 σχόλιο:

Βυζάντιο είπε...

Υπομονή αδέρφια η ο Ορθοδοξία θα νικήσει!

Αναγνώστες

Θαυμαστές από το facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Online now:

sync



Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο



Όλα μου τα posts

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...